Fine art

Zit u wel eens in een wachtruimte waarin u ongevraagd met ‘Kunst’ wordt geconfronteerd? En waar u het niet mee eens bent. Zou u niet liever getrakteerd worden met zicht op iets dat u wel mooi vind? Zou u graag de atmosfeer in het bedrijf of de organisatie een beetje willen beïnvloeden? Wat zou u graag aan uw klanten willen laten zien? Een onbegrijpelijke klodder verf of een beeld dat verband houdt met uw bedrijf en uitstraling. Een werk waar u graag naar kijkt en waar uw klanten zich niet aan storen.

De schilderijen in de portfolio zijn vrij werk  geïnspireerd door bestaande mythen en verhalen alleen wel in een nieuw jasje, met andere accenten, met nieuwe elementen, met een andere afloop en met een vleugje magie. Eigenlijk zijn het verhalen die zich  ontvouwen, waardoor ieder  schilderij zelfs voor de kunstenaar weer een verrassing wordt. Belangrijke inspiratiebronnen zijn: een combinatie van mythen en verhalen uit alle windstreken, andere culturen, en archeologie.

Schilderijen kunnen een sfeer veranderen of creëren in een ruimte waarin zij worden opgehangen. Heeft u een zelf verzoek of een idee? Een gezamelijke brainstorm kan tot een passende afbeelding leiden waarbij zowel u als uw gasten het leuk vinden om er naar te kijken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Portfolio