Workshops

.

Innovatief, inspirerend, verrassend en divers. Nog slapende creatieve genen wekken? Dat kan d.m.v. fotografie, film, tekenen of schilderen. Een workshop creativiteitsontwikkeling voor uw bedrijf is ook een workshop anders leren kijken. Een workshop kan zelfs voor u op maat gemaakt worden voor uw bedrijf of thema en gegeven worden op uw locatie!

Kijk in het archief, vind een leuke workshop en neem contact op. De locatie? De Museumworkshops in Kampen worden op aanschouwelijke wijze in een prettige ambiance gepresenteerd op een passende en bijzondere locatie. Namelijk in de onderste gewelven van het Stedelijk Museum Kampen. Boekingen vanaf minimaal 10 personen. Maximaal 20 personen. Tijd en datum in overleg. Duur 2,5 tot 3 uur. Voor beginners en gevorderden. Ook andere locaties zijn mogelijk.

Museumworkshops maken een boeiende vertaalslag tussen verleden en heden. De schilder – en tekenworkshops, en workshops creatieve technieken zijn gerelateerd aan erfgoed, historische – en hedendaagse kunst, museale collectiestukken, archeologie, de stad Kampen, de mensen en meer. Na afloop gaat u geïnspireerd, verrijkt en opgeladen weer naar huis met uw eigen kunstwerk onder de arm. Lees meer over erfgoed en museumworkshops. Kies hieronder een workshop…

Aanbod