Workshops

.

Innovatief, inspirerend, verrassend en divers. Slapende creatieve genen wekken? Dat kan d.m.v. fotografie, film, tekenen of schilderen. Een workshop creativiteitsontwikkeling is meteen ook een workshop anders leren kijken. Een workshop kan op maat gemaakt worden.

In het archief  zijn o.a. workshops te vinden die zijn gegeven onder de naam Museumworkshops in het Stedelijk Museum in Kampen in de onderste gewelven van het Stedelijk Museum Kampen. Altijd met minimaal 10 personen en maximaal 20. Een workshop duurt 2,5 tot 3 uur en is altijd voor beginners en gevorderden.

Museumworkshops in het Stedelijk Museum Kampen maakten een vertaalslag tussen verleden en heden. De schilder – en tekenworkshops, en workshops creatieve technieken zijn gerelateerd aan erfgoed, historische – en hedendaagse kunst, museale collectiestukken, archeologie, de stad Kampen, de mensen en meer. Na afloop gingen de deelnemers geïnspireerd, verrijkt en opgeladen weer naar huis met uw eigen kunstwerk onder de arm. Lees meer over erfgoed en museumworkshops. 

Archief workshops